SPORT

Kukafedéllel verik szét egymást a thai harcosok

A küzdősportolóknál néhány perc után elpattant egy húr. Nemcsak a pofonok repkedtek, hanem a kukafedelek is. Ilyen bizarr verekedést még biztosan nem látott!
  • Szerző: pr

Minden egy hétköznapi thai-box mérkőzéssel kezdődött. Az egyik thaiföldi csehóban rendezett összecsapás elején a két harcos még az ilyenkor szokásos ütök-rúgok kombinációval dolgozott. A bajok akkor kezdődtek, amikor a fehérgatyás fickó parasztlengőjétől az ellenfél padlót fogott.

Ezt követően a fehérnadrágos újra támadott: egy testre mért rúgással próbálta meg lezárni a csatát. A még csak alig szédelgő piros fighter azonban el tudott hajolni az akció elől, így ellenfele kizúgott a ringből. Innen már nem volt megállás: a szorítóba megszégyenülten visszamászó thai-boxos egy kukafedéllel csapta le a riválisát. Majd meg is ünnepelte a pofátlan akciót.

Ekkor az egyik szurkoló ugrott a ringbe, és szintén egy fedéllel vett elégtételt kedvence bántalmazásáért. A teljesen megvadult harcosok aztán végigmerülésig csépelték egymást. Persze adódik a kérdés, hogy mindez nem csak a turisták kedvéért rendezett show volt-e?

És ezeket olvastad már?