SPORT

Kockahas és fokhagymapopó: villantott a sportisten

Bevetette csodatestét a csodaúszó. Ennek láttán tán még a vesztes fél hölgyszurkolói is csettintettek. Elölről-hátulról megmutatjuk!
  • Szerző: vav

Kivételesen nem az úszómedencében (netán a golfpályán), hanem a kosárlabdapálya szélén alakított nagyot Michael Phelps. Minden idők legeredményesebb olimpikonja, az ötkarikás játékok 18-szoros bajnoka bizonyította: nem csak jó úszó, de jófej is.

Phelps a 942 Crew nevű csoport felkérését fogadta el, amely a palánk mögül igyekszik megzavarni az ellenfél játékosát a büntetődobásoknál. Miután az amerikai csodaúszó edzője, Bob Bowman vezeti az arizonai egyetem úszóprogramját, rajta keresztül vették fel a kapcsolatot a sztárral, aki az Arizona–Oregon (86-68) egyetemi kosármeccsen szállt be a mókázásba. Nyakában az aranyérmeivel, vagy legalábbis a másolataikkal.

 

Így festett szemből:

…és így hátulról:

Sikerrel bolondozott: Stephen Thompson mind a két büntetőjét kihagyta, ráadásul a közönségben helyet foglaló lányok, asszonyok is kaptak némi pluszt a pénzükért. Phelps kidolgozott felsőteste mégiscsak szebb látvány, mint a 942 Crew mellette álló tagjaié…

És ezeket olvastad már?