SPORT

Kalapáccsal tört-zúzott Lindsey Vonn: íme, a törölt videó!

Hiába távolította el a felvételt, az tovább terjed a világhálón. A sílécein tölti ki a haragját, most meg nem győz bocsánatot kérni a szponzorától.
  • Szerző: vav

Lindsey Vonnról leginkább a sípályán elért páratlan sikerei, vagy korábbi pasija, Tiger Woods juthat az egyszeri sportkedvelő eszébe. No és persze a világ egyik legszebb sportolónője lévén, a szexi fotók, videók – amilyen alig pár napja a Sports Illustrated által közölt, a sztár testét csak festékkel takart sorozat is.

Most azonban úgy tűnik, a 31 éves amerikai szőkeségnek van egy másik, kevésbé ismert oldala is. A meztelen edzéséről készült videofelvétel után, ezúttal egy dühkitörését töltötte föl a Facebook-oldalára. Ezen jól látható: egy jókora kalapáccsal verte szét a sílécét és a kötést.

Az összetett Világkupa-sorozatban vezető Vonn azért gurult dühbe, mert nagyot hibázott, kiesett egy olaszországi lesiklófutamon (a magyar Miklós Edit a 13. lett a versenyen).

Rövidesen aztán Vonn törölte a videót a közösségi oldaláról – más kérdés, hogy a fenti felvétel is mutatja: ami fölkerül a világhálóra, az ott is marad –, és jelezte is a rajongóinak, hogy miért:

Hatalmas hibát szült a verseny okozta frusztrációm

- írta Lindsey Vonn, aki közleményében nem győzött bocsánatot kérni az őt évente dollármilliókkal szponzoráló HEAD sportszergyártó cégtől. Igyekezett menteni a menthetőt, így azt is hangsúlyozta, hogy kár volt éppen a síléceken kitöltenie a haragját, hiszen alapvető részük van a sikereiben, most pedig megakadályozták, hogy nagyobb sérülést szenvedjen.

És ezeket olvastad már?