SPORT

Hatalmas balhé az NB I-ben, az edző is földre került

A forduló előtt nyeretlen Puskás Akadémia 2-1-re győzte le az Európa-ligára készülő Vidit.
  • Szerző: ST

A Vidi a 102. (!) percben egyenlíthetett volna, de Marko Scsepovics tizenegyesét védte Danilovics. Ezt követően kezdődött a balhé, több játékos esett egymásnak, a házigazdák edzője, Benczés Miklós is földre került, miközben Scsepovicsot próbálta visszafogni. A biztonságiak segítségével véget ért a dulakodás a pályán, de több labdarúgó is az öltözőfolyosóra rohant - vélhetően itt folytatódott tovább a szóváltás.

Nagyon feszült volt a mérkőzés, a 102. percben pedig van egy ítélet, ami pontokról dönt, és előtte is volt már egy szituáció. Férfiak játszottak mindkét oldalon, férfias lett a vége is.

Nem hiszem, hogy a sportszerűtlenség határát súrolták volna, ez inkább összekovácsolja minkét csapatot. Én nem neheztelek a saját játékosaimra és a Vidiéire sem.

Voltak lökdösődések, de ennyi kell, legalább láttuk a Vidi-játékosokon, hogy bántja őket a vereség, a mieinken meg azt, hogy ezt a diadalt emelt fővel érhették el, hiszen sokat tettünk a győzelemért

- idézi a Nemzeti Sport Benczés mérkőzés utáni nyilatkozatát.

A Vidi a 8., a Puskás Akadémia a 11. helyen áll az NB I tabelláján. A fehérváriak két mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?