SPORT

Ennél betegebb Forma-1-es videót még senki nem látott

Újabb őrült mutatványt hajtott végre a négyszeres világbajnok Forma-1-es csapat, amivel végképp bebizonyították, hogy a szervizelésben ők a legjobbak.
  • Szerző: Ripost

Amióta a turbókorszak beköszöntött a Forma-1-ben, a korábbi egyeduralkodó Red Bull csapata nem találja a legjobb formáját, viszont így is valamiben folyamatosan ők az elsők. A bokszutcában általában az osztrák alakulat szerelői dolgoznak a legjobban és a leggyorsabban, a brazil nagydíjon például 1,82 másodperc alatt cserélték le Max Verstappen autóján a kerekeket. Ezzel megdöntötték a saját korábbi világrekordjukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Ezen felbuzdulva a csapat főhadiszállásán újabb extrém mutatványt ötöltek ki.

A mérnökcsapatot és egy versenyautót elküldték az egyik orosz katonai támaszpontra, ahol felszálltak az űrhajósok kiképzésére szolgáló repülőre, amiben antigravitációs teret tudna létrehozni. A levegőben pedig a lebegő autón cserélték ki 22 szekundum alatt a kerekeket. Ilyet még senki nem csinált, szóval ezzel is rekordot állítottak fel. Bár kezdetben kérdéses volt a projekt sikere, ugyanis a mérnökök közül többen rosszul viselték a nulla gravitációt, de végül megszokták az „űrbéli” körülményeket, és megcsinálták a kisgenerált az RB15-ösön.

És ezeket olvastad már?