SPORT

Sztárok sora mondott igent: elkészült az Eb új magyar indulója – Videó

Rendhagyó videóklippel rukkolt elő a két ismert énekes, Nagy Szilárd és Ragány Misa.
  • Szerző: Ripost

Megihlette A Dal 2021 középdöntőjéig menetelő duót a közelgő Európa-bajnokság, amire elkészítették a Mindenki szurkol című nótát, lehetővé téve, hogy saját indulót énekelhessenek a drukkerek, amikor a pályán játékba lendülnek majd a magyar focisták. Az Eb új indulója hatalmas slágernek ígérkezik.

A slágergyanús dal videóklipjében ráadásul Gundel Takács Gábor is jelentős szerepet kapott.

„Szilárddal 2007-ben A Társulat című műsorban találkoztunk először. Azóta is tartottuk a kapcsolatot, így nem volt kérdés, hogy igent mondtam, amikor megkeresett azzal, hogy szerepeljek az új klipjükben. A Mindenki szurkol című dal klipje úgy indul, mintha egy közvetítés kezdete lenne, én konferálom fel őket az elején. Külön jólesett, hogy az én véleményemet is kikérték a munkafolyamat során. Remélem, a közönség is elégedett lesz az eredménnyel, főleg, hogy most mindenki futball-lázban ég” – jelentette ki Gundel Takács Gábor.

Példaképnek tartják a riportert

„Misa is és én is elvégeztünk egy újságíró-iskolát, ahol Gundi a tanárunk volt” – árult el részleteket az ismeretségről Nagy Szilárd, aki hozzátette, egy olyan hiteles médiaszemélyiségről van szó, hogy nem is volt kérdés számukra, hogy őt kérjék fel a dal nyitányára.

A klipben feltűnik többek közt Judy, Harsányi Levente, Muri Enikő, Torghelle Sándor, MÁZS, Lisztes Krisztián, Patai Anna, Juhász Roland, DJ Dominique, Varga Miklós és Németh Kristóf is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?