SPORT

Durva módszerrel tépte ki lánya tejfogát az atléta

Az olimpiai bajnok tízpróbázó vajon mivel rántja ki a gyerek izgő-mozgó tejfogát? Persze, hogy egy jó messzire elhajított gerellyel!
  • Szerző: pr

Az idei év elején főleg angolszász területeken terjedt el az az őrület, amelynek lényege, hogy a flúgos szülők a legkülönbözőbb megoldásokkal rántják ki gyermekeik tejfogát. Ehhez a sajátos mozgalomhoz csatlakozott a már visszavonult olimpiai bajnok tízpróbázó, Bryan Clay. Az egykori atléta Instagram oldalán tette közzé a furcsa videót.

 

A video posted by Bryan Clay (@bryanclay) on

A 35 éves amerikai férfi úgy döntött, korábbi versenyszámának egyik eszközét, a gerelyt veti be kislánya izgő-mozgó tejfoga ellen. A megoldás egyszerű, mégis hátborzongató volt. Clay előbb egy madzaggal körbetekerte a gyerkőc fogát, majd a zsinór végét a gerelyre csomózta. A videót kezelő anyuka az attrakció előtt még közbevetett egy rendkívül elmés felszólítást:

Mondj búcsút a fogadnak!

Aztán Clay elhajította a sportszert. A bizarr művelet sikeresnek bizonyult. A korábbi atléta kislánya igazán bátor volt, egyáltalán nem sírt. A fogát meg valahol a pálya végén szedhette össze.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?