SPORT

Kínos fotók a neten, ezt művelte a világsztár a félmeztelen bombanők között

Balul sült el az édesnégyes a hotelszobában. Mit szólhat ezek láttán négy gyermeke anyja? Gyakorlata már van a hasonló balhék kezelésében.
  • Szerző: Ripost

Házasságuk során már nem először magyarázkodhat Wayne Rooney a feleségének, Coleennak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Coleen és Wayne Rooney között a fiaik

Coleen és Wayne Rooney között három fiuk a négyből
Fotó: Instagram

A félrelépéseiről, alkoholproblémáiról és egyéb botrányairól is híres korábbi világkasszis labdarúgóról (jelenleg a Derby Count edzője) kínos fotók keringenek az internetes közösségi oldalakon. Ezeken lengén öltözött lányokkal került intim helyzetbe egy hotelszobában. Akad olyan kép, amelyen csókolózik egyikükkel, de aztán – vélhetően alaposan bepiálva – elaludt a széken.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mr We Want More (@more_gossip365) által megosztott bejegyzés

A 35 éves Rooney hajnalig bulizott a 21 éves Snapchat-hírességgel, Tayler Ryannel és hasonló korú barátnőivel. Egy manchesteri bárban kezdték, majd éjfél után édesnégyesben felmentek egy hotelszobába – ahol azonban a fenegyerek a félmeztelen bombázók között elbóbiskolt a széken.

„Nem volt közöttük szexuális aktus, egyszerűen csak szórakoztak egy jót. Wayne nagyon dicsérte a kinézetüket, de nem történt semmi több”

- idézte a Sun egyikük közeli ismerősét.

Rooney mindenesetre rendőrségi fejelentést tett, mert a fotók a belegyezése nélkül készültek és kerültek nyilvánosságra.

Tayler Ryan édesanyja elárulta: a lányok születésnapot ünnepeltek, amikor a négygyermekes családapa meghívta őket bulizni a VIP-boxába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?