SPORT

Világsztár érkezhet a magyar fociba, megszólalt a legenda

A románok sztárja már tárgyalt is a Kisvárda vezetőivel, sőt a csapat bravúros sikerét is látta.
  • Szerző: sk

Igazi világsztáré lehet az NB I-es Kisvárda focicsapatának kispadja. A román válogatott Adrian Mutu már személyesen látta a gárda Fehérvár elleni, bravúros győzelmet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első, amit tettem, hogy megnéztem, hogy áll a magyar bajnokságban a csapatnyilatkozta a klub honlapjának a 77-szeres román válogatott Adrian Mutu.Másra még nem gondoltam akkor, de az tetszett, hogy a csapat a második helyezést foglalja el, el kezdett érdekelni a feladat.
A szakember nem tagadta, már körbenézett a városban, s Révész Attila menedzserrel is tárgyalt.”

Mutunak (felső sor, balról a második) tetszett, amit látott
Fotó: Nemzeti Sport

Mutu sorsát nagyban befolyásolhatja, számítanak-e rá a román válogatottnál. A hírek szerint ő is jelölt a szövetségi kapitányi posztra, megkeresés esetén természetesen elsőbbséget élvezne a kisvárdai lehetőségnél.

Nem tudom megmondani, százalékosan mennyi esélyem van a nemzeti csapat szakvezetőjének lenni, de korábbi román válogatott játékosként már az is nagy megtiszteltetés számomra, hogy szóba került a nevem, és a jelöltek között vagyok. Ugyanakkor mivel semmi sem biztos, nem zárkózhatok el mereven más felkérések elől sem.”

A Kisvárdát jelenleg Erős Gábor irányítja, de neki nincs papírja az NB I-hez, ezért legfeljebb 60 napig dolgozhat a klubnál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?