SPORT

Tündéri találkozás, teljesítette egy kislány álmát a magyar sportoló

A magyar jégkorongozó ifjú rajongója mindent megtett a találkozásért. Nem kellett csalódnia.
  • Szerző: mv

Elbűvölő jelenettel zárult Terbócs István számára a divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság Nur-Szultanban.

A magyar válogatott játékosa az utolsó mérkőzés után egy kazah kislánnyal találkozott, és neki ajándékozta az ütőjét. Terbócs a %%-nak elárulta, a bűbájos lányka már korábban megkereste őt:

„Még a vb előtt egy edzőmeccset néztem a lelátóról, amikor odalépett hozzám a kislány. A telefonját mutatta, amin ez a szöveg állt: kérem uram, adja nekem az ütőjét. Vissza írtam neki, hogy az utolsó meccs után megkapja, erre rám mosolygott és elment. Azt hittem, többé nem látom őt, erre az utolsó mérkőzésen ott ült a kispadunk mellett egy táblával a kezében, amire felírta a mezszámom, és azt, hogy adjam neki az ütőmet. Nagyon tetszett, hogy ennyire készült és harcolt érte, ezért nem is volt kérdés, hogy neki adom. Mutattam neki, hogy a harmadik harmad után találkozunk."

Így is történt, a mérkőzést követően a kazah kislányt kézen fogta az édesapja és a magyar válogatotthoz sétáltak. Terbócs István már várta őket, átadta az ütőt és közös képek készültek. Alighanem a magyar hokis és a kazah kislány is egy életre szóló élménnyel gazdagodott.

A magyar válogatott az ötödik helyen zárta a vb-t.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?