SPORT

Sosem találod ki, hol edzettek a magyar olimpiai bajnokok

Nagyot nézhettek a turisták a holland városban, amikor meglátták a válogatott tagjait.
  • Szerző: sk

Történelmi Eb-re készült a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott. A mieink eddig egy eseményen sem szereztek egynél több aranyat, a hollandiai Dordrechtben azonban főleg a fiúk révén tarolhatunk. Az olimpiai bajnok négyes váltó 5000 méteren pedig a sportág első magyar Eb-aranyát szerezheti.


A csapat már csütörtökön megérkezett Hollandiába, délelőtt a csarnokban edzettek, délután pedig rendhagyó módon a szálloda folyosóján.


A nagy kérdés Liu Shaolin Sándor szereplése volt, ugyanis ő a hét elején bokasérülést szenvedett. Hollandiában már kevésbé érezte a fájdalmat.
"Feszesebben tartja a bokámat, sokkal jobb a korcsolyacipőben lenni. Sajnos maradtak ki edzések az elmúlt napokban, hiszen az esésem előtt kisebb betegséggel küzdöttem, majd jött a sérülés. Emiatt valamivel erőtlenebbnek érzem magam, de ez nem keserít el, továbbra is bízom magamban, és abban, hogy a vetélytársakat még így, ebben a formában is képes leszek legyőzni" – nyilatkozta a szövetség honlapjának az olimpiai bajnok klasszis.

És ezeket olvastad már?