SPORT

Óriási bejelentés: Babos és Fucsovics együtt folytatják

A MOL-csapat két kiváló teniszezője, Babos Timi és Fucsovics Marci az Australian Opentől kezdődően annyi Grand Slamen indul együtt vegyes párosban, amennyin csak tud.
  • Szerző: The_M

Két álomszerű karrier találkozik újra a MOL közreműködésével: a jelenlegi első számú női-, illetve férfi teniszezőnk, Babos Tímea és Fucsovics Márton egyesítik erőiket vegyes párosban. Az Australian Openen (ahol Timi idén női párosban nyert, vegyes párosban pedig döntőt játszott) már biztosan rajthoz állnak együtt, és a tervek szerint annyi Grand Slam-versenyen indulnak el, amennyin csak tudnak.Babos Timi igazi páros-specialista, alig egy hónapja védte meg világbajnoki címét, és 2018-ban egy Grand Slam-győzelem mellett a páros világranglista első helyét is elhódította. Jelen pillanatban a harmadik, egyesben pedig az 59. pozíciót foglalja el. 

Fucsovics Marci inkább az egyesre koncentrál, bár junior Grand Slam-győzelme neki is van párosban, így nem lesz idegen tőle a vegyes sem. A nyíregyházi játékosnak Timihez hasonlóan óriási szezonja volt idén, egyesben karriercsúcsot jelentő 36. helyen áll az ATP világranglistáján, nem kis részben a Genfben aratott egyéni tornagyőzelmének köszönhetően. Marci a páros ranglista 212. helyén áll, ami szintén karriercsúcs.

A két éljátékos pályafutásában közös, hogy fiatalon mindketten a MOL Tehetségtámogató Programjának tagjai voltak, Marci két időszakban is, aztán profi játékosként mindketten a MOL-csapat tagjai lettek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?