SPORT

Nikolics Nemanja nagyon magasra jutott

Válogatott csatárunk szinte a fellegekben érezheti magát.
  • Szerző: PB

Több mint két hónapig családja nélkül élt Chicagóban Nikolics Nemanja. De azért elfoglalta magát. Mostanra azonban véget ért a szűkös időszak, felesége, Nóra és két gyermekük, Tijana és Marko is megérkezett Amerikába.

Nikolicsék a Michigan-tó partján, egy magas toronyházban találtak lakást. 

"Sok házat és lakást is megnéztem, több környéken. Voltak segítőim, és persze a párom véleményét is kikértem. Mivel hatalmas a forgalom és nagyok a távolságok, úgy döntöttem, egyelőre a belvároshoz közel lakjunk, mert ez a legpraktikusabb. Végül egy nagyon szép környéken, a Michigan-tó partján béreltem ki egy háromszobás lakást egy toronyházban. Csodás a környezet, sok óvoda és iskola van a közelben, ezért ez a gyerekeknek is ideális" – árulta el Nikolics Nemanja a Bikknek.

A család eddig Varsóban maradt, mert így volt jó a gyerekeknek, ráadásul a vízum megszerzése is nehézkes volt. Mára azonban berendezkedtek, a kicsi Markónak még saját elektromos autója is van, amivel a lakásban közlekedhet. A Blikk képeit ITT lehet megnézni.

"Mindenünk megvan most már, és jól érezzük magunkat a lakásban. A legfontosabb, hogy újra együtt vagyunk. Hosszú távra tervezünk, ezért is írtam alá hároméves szerződés a Chicagóval, amelyben ugyanúgy szeretném lőni a gólokat, mint a Videotonban és a Legia Warszawában" - mondta a csatár a bulvárlapnak.

Nikolics és csapata, a Chicago Fire magyar idő szerint ma este a Montreal Impacttel játszik, a magyar támadó talán az új cipőit is beveti majd.

A találkozón vélhetően szerepet kap a chicagóiak világbajnok szerzeménye, Bastian Schweinsteiger is.

És ezeket olvastad már?