SPORT

Mit csinált Messi? Rajta röhög most a fél világ

Az argentin futballsztár újabb tetoválást vállalt be, most emiatt cikizik sokan. Nem szokványos helyet választott neki, az biztos.
  • Szerző: HBK

A Barcelona sztárfocistája, Lionel Messi hétvégén mesterhármast rúgott az Espanyolnak a spanyol bajnokságban, a győzelem után pedig megvillantotta az új tetoválását, amitől teljesen kiborultak a rajongók.

Messi ugyanis úgy döntött, hogy az ágyékához közel magára varrat egy új mintát, ami a felesége ajkait szimbolizálja. Az argentin sztár nyáron vette feleségül gyerekkori szerelmét, Antonella Rocuzzót, ezzel az új tetoválással pedig azt akarja bizonyítani, hogy akárhová is megy a világban, Antonella szeretete követni fogja.

A rajongókat viszont egyáltalán nem fogta meg a történet romantikus szála, a Twitteren sokan gúnyolódtak Messin. Volt olyan, aki szerint a tetoválás inkább hasonlít egy szemétkosárra, egy másik bejegyzésben pedig valaki azzal poénkodott, hogy a látvány okozta sokk miatt most azonnal abbahagyja a sulit, és kiköltözik a vadonba.

Az angol sajtó is ráharapott a témára, a Mirror például válogatást készített a legrosszabb focista tetoválásokról, a listából pedig Messi sem maradt ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?