SPORT

Megmutatta formás mellét a szexi sportolónő, botrány lett a pucér fotóból

Elege van a férfiak kettős értékrendjéből. Álmai munkája várta, de pár merész képe miatt ugrott a nagy lehetőség.
  • Szerző: vav

2020 végén befejezte profi kerékpárversenyzői pályafutását, és egy csapat igazgatójaként kezdett volna új életet Tara Gins.

Fotó: Instagram

A 30 éves belga sportolónő már rég mindenben megegyezett a klubvezetőkkel, azok mégis visszakoztak – miután kiderült, hogy Tara levetkőzött a Playboynak.

„Annyira örültem az új munkámnak, pontosan az lett volna, amire vágytam. De valakinek nyilván gondot okoztak a fotóim”

- mondta Tara Gins.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tara Gins ?? (@taragins) által megosztott bejegyzés

Tavaly november óta úgy volt, hogy övé az álomállás, néhány napja mégis kosarat kapott.

„Hallottam, hogy az egyik versenyző szülője kapcsolatban áll egy szponzorral. Ő fenyegetőzött, hogy felbontatja a szerződést. Pedig olyan fotókról van szó, amik senkit sem sértenek. A Playboy-képen meztelen vagyok ugyan, de eltakart intim testrészekkel. Semmi sem látszik. Egy naptárfotón felül semmiben látszom, de ennek sincs semmi köze a kerékpározáshoz”

- mesélte értetlenül Tara, hozzátéve: utóbbi soha nem is jelenik meg nyilvánosan, egy céges naptárral csak a munkavállalók kapják meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tara Gins ?? (@taragins) által megosztott bejegyzés


„A férfiversenyeken mindenki azt várja, hogy a díjátadáson szexi ruhában legyenek a lányok. De ha egy nő vezető pozíciót töltene be egy csapatnál, aki amúgy egy szexi lány, és készült róla fotó felül semmiben, akkor ez már rögtön kizáró ok. Az évek során láttam, hogyan viselkednek a pasik. Megcsalják a párjukat, fotókat küldözgetnek egymásnak nőkről, akiknek egy része azt sem tudta, hogy lefényképezik. Ugyanezek mondják most nekem, hogy nem dolgozhatok egy csapatnál”

- panaszolta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?