SPORT

Igazi példakép: Cristiano Ronaldo fontos üzenetet küldött a világnak

Imádnivaló fotóval jelentkezett a Juventus portugál sztárja az önkéntes házi karanténból, mégis a szöveg a lényeg.
  • Szerző: vav

Nem véletlenül százmilliók kedvence: Cristiano Ronaldo szívhez szóló – és a világjárvány közepette rendkívül fontos – üzenetet küldött óriási rajongótáborának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Az Instagramra feltöltött fotón CR7 a madeirai otthonukban három kisebb gyermekével (a lányok: Eva és Alana Martina, a fiú: Mateo) ejtőzik a kanapén. A lényeg azonban a képhez fűzött szöveg!

In this difficult moment for the whole world, let’s be thankful for the things that matter - our health, our family, our loved ones. Stay home and let’s help all the health workers out there fighting to save lives.🙏🏽❤️🌈 #stayhomesavelives

„Ebben az egész világ számára nehéz pillanatban legyünk hálásak mindazért, ami fontos – az egészségünkért, a családunkért, a szeretteinkért. Maradj otthon és segítsük az egészségügyi dolgozókat, akik odakint az életek megmentéséért küzdenek”

- üzente Ronaldo, aki a torinói csapattársaival együtt már bizonyította, hogy helyén van az értékrendje: összesen 90 millió euróval (32 milliárd forint) segítették a koronavírus-járvány okozta szünetben nagy veszteségeket elszenvedő Juventust, hiszen lemondtak négy hónapnyi fizetésükről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?