SPORT

Fényképet kaptunk, így készül Huszti Szabolcs a Fradi ellen

A Vidi focistája amikor csak tud, jótékonykodik. Ezúttal is gyerekeknek ajándékozott.
  • Szerző: sk

Vasárnap este a Ferencváros ellen zárja zsúfolt őszi szezonját a Vidi focicsapata. A rangadóra Huszti Szabolcs is készül, ráadásul nem csak a pályán.

A válogatott játékos már hagyományosan jótékonykodik, évek óta támogatja a Gyermekkor Alapítványt, ezúttal is felajánlott 1 millió forintot a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó szervezetnek. Adománya segít az egynapos sebészet korszerűsítésében.

"Jó hallgatni és látni, hogy milyen erőfeszítéseket tesz a Gyermekkor Alapítvány, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek az intézményben." - nyilatkozta a jótékonykodásról Huszti.

"Szabolcs azon túl, hogy fantasztikus sportoló, éretten gondolkodó úriember, aki példás családapa is. Ismerem már annyira, hogy tudjam: nem szeret szerepelni, nyilatkozni, ugyanakkor nekünk ezen a téren is segít, mindig jelzi, hogy ha ezekkel az akciókkal csak egy embernek is sikerül felhívni a figyelmét a jótékonykodás fontosságára, már megérte" - mondta a focistáról Dr. Kemény János, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

 

És ezeket olvastad már?