SPORT

Felnőttfilmen gimnasztikázik a Debrecenben tornászként ismert bombázó

Kitárulkozott a pornószínésznő. Mindkét karrierjére büszke lehet, de a kettő között kicsúszott a lába alól a talaj.
  • Szerző: vav

33 éves korára már a második visszavonulására készül Verona van de Leur. A holland szépség 2008-ig szertornászként, azóta pedig pornószínésznőként aratta a sikereit. Most önéletrajzi könyvét („Egyszerűen Verona – Megszegni az összes szabályt”) reklámozva vallott kalandos múltjáról.

Egykor talajon, mostanában kanapén ügyeskedik
Fotó: Instagram/sexy_verona

 

„Az év végén búcsút intek a pornós szakmának”

- árulta el nemrég egy holland napilapnak a hazájában 2002-ben az Év sportolónőjének választott hajdani tornászlány, aki sportpályafutása legnagyobb sikereként Debrecenben nyert világbajnoki ezüstérmet talajgyakorlatával.

Így festett 2002-ben, vb-ezüstérmes tornászként
Fotó: AFP

Azóta túl van két és fél hónap börtönön (megzsarolta szeretőjét, aki vele csalta a feleségét). A családjával is szakítva úgy kicsúszott a lába alól a talaj, hogy két éven át nem volt otthona, autóban aludt. Immár nyolc éve pedig leginkább ágyakon és kanapékon gimnasztikázik – felnőttfilmek sztárjaként.

Good evening 💋

„Összességében nagyon büszkén tekintek vissza erre az időszakra. Élveztem, noha munkaként tekintettem rá. Nem egy átlagos pornós vagyok, hiszen kizárólag én döntöttem a saját sorsomról, és csak egyedül vagy a barátommal szerepeltünk a videókban”

– idézte a The Sun.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?