SPORT

Ezeket a bombatesteket rejti a síruha: felforrósítják a havat a szexi sízőnők

Elkezdődött a világkupa-sorozat, de nem csak a versenyek izgalmasak. A sztárok bikiniből bújtak overálba. Vagy még az sem volt rajtuk mindig a fotóikon.
címkék:
  • Szerző: vav

Elkezdődött végre az alpesi sízők világkupa-sorozata. Az ausztriai Söldenben már rácsodálkozhattunk: döbbenetes látvány, amint a legjobb női és férfi versenyzők eszeveszett tempóban száguldanak a nyaktörő lejtőkön. De nem csak azt érdemes ám figyelni!

Az első, ausztriai versenyen győztes Lara Gut (fenti képünkön) és társai jóformán a bikiniből öltöztek át síruhába. A közösségi oldalaikon sorjázó, szexi képek betekintést engednek az életükbe: látható, hogy sokszor még a kőkemény edzéseket is nyaralás közben, falatnyi fürdőruhákban végzik.

Sőt, némelyikük akár anyaszült meztelenül is szíves-örömest pózol a fotókon. Naná, hogy az olimpiai bajnok Lindsey Vonn az "elkövető", aki külön kategória a sísztárok között. Az eredményei mellett a magánéletéről (a pasiügyeiről: Tiger Woods után most Lewis Hamilton?), és a merész fotóiról is híres amerikai csillag külön képgalériát érdemel:

A világ egyik legismertebb sportolónője mostanában különösen rákapcsolt, hogy izgalmas fotókkal hívja fel magára - és nemrég megjelent könyvére - a figyelmet. Sikerült!

címkék:
És ezeket olvastad már?