SPORT

Dermesztő Katinka, remegnek a tanítványai

Az olimpiai bajnok úszóedzésén hûvös a hangulat. Több gyereken is látszik, hogy nem érzi magát valami jól a Komjádi uszoda medencéjének partján.
  • Szerző: acf

Hosszú Katinka legfrissebb Instagram-bejegyzésén újra megosztotta, hogy amint szabadideje engedi, ott van úszóklubja, az Iron Aquatics edzésén. A magyar olimpiai bajnok úszónőre lelkesen figyelnek a gyermekek tréning közben.

A Komjádi Uszodában helyet kapó klub a hűvös szeptemberi idő ellenére is a szabadban tartotta meg edzését, a jövő reménységei, még ha kicsit vacogva is, de lelkesen figyeltek az Iron Ladyre.

 

 

Picture from an Iron Aquatics practice :) Pillanatkép egy Iron Aquatics-os edzesről :) #miniIronLadies #IronBoys #HWAPO #IronNation

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

 

Az Iron Aquatics helyszínének választását sok bírálat érte, mert a Jövő SC kárára kaptak helyet a Komjádi Uszodában. Az csak olaj volt a tűzre, ahogy Shane Tusup reagált, erősen bírálta az edzőtársadalmat, állítása szerint volt olyan gyerek, akit azok ellenére kellett elutasítsanak alapvető technikai hiányosságot miatt, hogy már öt éve úszott.

És ezeket olvastad már?