SPORT

Vetkőznek a szörfös kebelcsodák, mellbedobással kaszál havonta százmilliókat a négy nővér

Nem akármilyen géneket örököltek. Új vizekre eveztek a szemérmetlen ausztrál kebelcsodák: a profi szörfözés helyett meztelenkedve keresnek vagyonokat.
  • Szerző: Ripost

A profi szörfözésről a sokkal jövedelmezőbb szoftpornóbizniszre váltott Ellie-Jean Coffey és három nem kevésbé mutatós húga. A 26 éves ausztrál bombázó, valamint Holly-Daze (23), Ruby-Lee (21) és Bonnie-Lou (20) az Instagram-követők millióinak meghódítása után immár még többet mutatnak a testükből: az előfizetéses oldalaiakon jó pénzért vetkőznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ausztrál Kardashian nővéreknek is nevezett Coffey lányok

Az ausztrál Kardashian nővéreknek is nevezett Coffey lányok
Fotó: Instagram

Ellie-Jean elárulta: már az első hónapban egymillió dollárt (312 millió forint) keresett. A rajongói havi tíz dollár (3120 forint) előfizetési díj ellenében láthatják a cenzurázatlan képeit, videóit a saját weboldalán, ahol akár privát chatelni is lehet vele.

„Még mindig nem fogom fel. Egy szakértő azt jósolta, hogy eleinte csak húsz és nyolcvanezer dollár közötti bevételre számítsak. Ehhez képest rögtön kerestem egymilliót. Persze ez hónapról hónapra ingadozik, de az előfizetők száma egyre csak nő”

- örvendezett Ellie-Jean Coffey.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rubyleecoffey (@rubyleecoffey) által megosztott bejegyzés

A Coffey lányok valószínűleg a pandémia hatásainak, a szigorú ausztrál lezárások miatt otthon ragadt tömegeknek is köszönhetik az átütő sikert, mióta új vizekre eveztek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?