KIAJOBB

A magyar úszókapitány beszólt Shane Tusupnak

Shane Tusup hosszabb pihenő után tért vissza a medencék környékére, az olasz úszónőt, Ilaria Cusinatót készíti fel, aki Hosszú Katinka egyik riválisa.
  • Szerző: ST

Shane Tusup gőzerővel vetette bele magát a munkába a 19 éves Cusinatóval. Dr. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint azonban nincs esély arra, hogy az amerikai új tanítványa felvegye a versenyt Hosszú Katinkával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Sós CsabaFotó: MTI

„Az olaszoknál a vegyes úszáshoz értenek, ha ez a lány ott eddig jutott, én nem gondolom, hogy létezik, olyan megoldás, amivel még kilenc másodpercet javíthatna, mert annyira van a legjobb ideje Hosszú Katinkáétól. Itt Hosszú Katinka osztja a lapot, ha ő jól fel tud készülni, csúcsformában lesz az olimpián, akkor nem csak ennek az olasz lánynak és Shane Tusupnak, de senkinek köze nem lesz hozzá” - mondta el Dr. Sós Csaba a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

Sós elmondta még, hogy bár vitathatatlanok Tusup érdemei Katinka olimpiai aranyérmeiben, azt nem szabad elfelejteni, hogy már világbajnok úszónőként vette át az Iron Lady irányítását, egy versenyzőt sem hozott fel a csúcsra a kezdetektől.

És ezeket olvastad már?