OLDALVONAL

A karantén alatt lett apuka az olimpiai bajnok magyar sztár

Az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila márciusban lett apuka.
  • Szerző: ST

A 2008-as pekingi olimpián aranyérmes Vajda Attilának egy korábbi kapcsolatából már van egy kilenc éves kisfia, így nem ismeretlen számára az apa szerep. A klasszis kenus kislánya, Hanga Véda március 27-én jött a világra, a koronavírus-járvány miatti karantén ideje alatt – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajda Attila
Fotó: MTI

„Izgalmas időszakon vagyunk túl, a kórházak a koronavírus-járvány miatt érthetően nehéz helyzetben voltak. A feleségemnek hamar el kellett hagynia a klinikát, és azt követően is problémás volt az orvos látogatása. Ám az a legfontosabb, hogy a párom és a kislányom is jól érzi magát. Nem jöttem ki az apaszerepből, nem okoz különösebb nehézséget, hogy kivegyem a részemet a pelenkázásból, az etetésből vagy éppen a fürdetésből. Hanga Véda igazi tündér, elképesztően cuki, szívet melengető érzés ránézni, igyekszem minél több időt vele tölteni. Jól eszik, jól alszik, tényleg nem lehet rá panaszunk, bearanyozza a mindennapjainkat”

- mondta el Vajda Attila a Blikknek.

A 37 esztendős Vajda 2016-ban hagyta abba a sportoló pályafutását, 2018 óta edzőként dolgozik, a munkája miatt folyamatosan ingázik otthona, Szeged és Dunaújváros között.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?