OLDALVONAL

A Fradi-szurkolók ott lehetnek a lelátón a hazai mérkőzéseken

Az FTC több ezer szurkolónak megteremti a lehetőséget, hogy „valahogy” ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon.
  • Szerző: ST

A koronavírus-járvány az egész világot érzékenyen érintette. Az egészséget, a gazdaságot, a mindennapi életet. És többek közt elvette a szurkolóktól, hogy ott lehessenek a lelátókon, amikor újraindul a sport. A Fradit is sújtja a válság. Hiányoznak a bevételek, de még jobban hiányoznak majd a szurkolók. A bajnokság folytatódik, egyelőre nézők nélkül. De milyen lehet az, futball üres lelátók előtt?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Az FTC ezért ingyenes kampányt indít a szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsai részére:

TÖLTSÜK MEG A LELÁTÓT! LÉGY OTT „VALAHOGY”!

Az akció két ütemben valósul meg. Elsőként azok vehetnek részt, akik a 2019/20-as szezonra érvényes FTC labdarúgó bérlettel rendelkeznek, nekik 2020. május 12. és 14. között lehetséges, vagyis szükséges az alábbiakat megtenni, amennyiben szeretnének részt venni:

A második ütemben már azok is részt vehetnek, akik nem bérletesek, de FTC szurkolói kártyával rendelkeznek: nekik 2020. május 15. és 19. között szükséges az alábbiakat megtenni, amennyiben szeretnének részt venni:

A klub időrendi sorrendben választja ki azt a több ezer résztvevőt, akiknek az arca megjelenhet a Groupama Aréna lelátóin. Az akció ingyenes, a klub vállalja a „bábuk” elkészítésének és kihelyezésének minden költségét.

Töltsük meg a fő lelátót a május 23-i, Debrecen elleni bajnokira! Kattints a fradi.whumm.com oldalra, kövesd a leírást!

A résztvevőknek a szükséges adatok megadása és a saját fotójuk feltöltése után lehetőségük nyílik arra, hogy egy bábu formájában virtuálisan ott legyenek a Groupama Aréna lelátóin az FTC bajnoki mérkőzésein. A 16. életévüket be nem töltött kiskorúak a törvényes képviselő hozzájárulásával vehetnek részt az akcióban.

Az akció részvételi és adatkezelési szabályzatai ITT érhetőek el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?