SIKK

Vadítóan szexi husi nő a strandon: eszméletlen bikinis villantás

Eszméletlen csinos a világhírû modell, imádják a gömbölyded formáit. Tele van a képeivel az internet, pedig valamikor ő is önképzavarral küzdött. Kampányol a természetes külső mellett, nézd meg milyen bikiniben!

A 28 éves Iskra Lawrence brit divatcsillag, gyönyörű ducimodell a Women Health magazinban megjelent képeivel inspirálja a nőket arra, hogy fogadják el a testüket. Lényével pozitivitást és önbizalmat sugároz.

13 évesen kezdett el modellként dolgozni, de hamar kiderült, hogy nem illik a tipikus vékony hölgyek közé, ráadásul emiatt ő maga is komoly önbizalomhiánnyal küzdött. 18 évesen azonban rájött, hogy gömbölyű idomokkal sem kell abbahagynia a modellkedést - ettől pedig egy csapásra megváltozott az élete. A közösségi médiában rendszeresen oszt meg fényképet magáról, retusálás nélkül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Küzd a testképzavar ellen, és minden nőt önszeretetre és önelfogadásra ösztökél. Elmondta, hogy nehéz volt számára is tinédzserként. Soha nem viselt bokacsizmát vagy miniszoknyát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ahogy a divat világa is egyre elfogadóbb lett, őt is egyre több felkéréssel találták meg. Tudja, hogy nem lehetetlen telt idomokkal érvényesülni, így aztán küzd azért, hogy a kórosan sovány lányok mellett az átlagos, vagy akár a telt nők is kapjanak helyet a kifutókon.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?