SIKK

Újra tombol a 70-es évek nagy divatja, ezt hordja ősszel minden nő

Elegáns, szexi, és ezer arca van. Gyönyörûen kiemeli a női domborulatokat, nem véletlen, hogy újra divatba jött. Ráadásul a legideálisabb választás a hûvös őszi napokra. Mutatjuk, hogyan viseld, és mindenkit az ujjaid köré csavarsz!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem csoda, hogy újra előkerül a midiszoknya: a lábszárközépig érő darabok szinte mindenkinek jól állnak, jól kombinálhatók felsőrészekkel, kiskabáttal, pulóverekkel.

1. Igazi őszi darab, nem véletlenül imádják a nők. Mutatunk néhány szenzációs összeállítást!

2. Gyakorlatilag bármilyen rövid kabáttal felveheted, fantáziádnak csak a szoknya mintája és színe szab határt!

3. Egyrészes ruhát is felvehetsz lábszárközépig érő szoknyahosszal, az biztos, hogy mindenki szeme megakad majd rajtad.

4. Nem csupán hétköznapi viseletként állja meg a helyét, egy alkalmi darab mindig legyen a szekrényedben, ha ősszel elegáns helyre mész, jól jöhet.

5. Sokan azért tartanak ettől a szoknyahossztól, mert szerintük öregít, mivel csak az idősebb korosztály viseli. Egyrészt ez egyáltalán nem igaz, másrészt, ha ettől tartasz, válassz olyan darabot, amin merész, fiatalos minta van.

6. Hogy mennyire merész mintát választasz, az csak rajtad múlik; az biztos, hogy az őszi szürkeségben a színek ki fognak emelni a tömegből.

7. Nem szereted a mintákat? Akkor kombinálj egymáshoz illő színű darabokat. Nézd ezt a meggypiros-szürke szettet! Egyszerű, mégis drámai a hatás!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?