SIKK

Új formákkal robban be idén a bikinidivat!

A divattervezők 2017-ben is gondoskodtak arról, hogy színes, változatos, stílusos és szexi legyen a vízparti divat.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Számos forma és új díszítés jelenik meg az idei fürdőruhákon, a legjobb pedig, hogy mindenki megtalálhatja az alakjához és az egyéniségéhez illő darabot.

A bikiniken megjelennek a díszek, amik szinte ékszerként ölelik majd a testet. Ha ilyen nagy díszes fazont választunk, érdemes az egyszínű mellett dönteni, hogy ne legyen nagyon giccses a vízparti outfitünk. A legjellemzőbb a nagy masni és a hatalmas fodor lesz, amiket általában a pántnélküli fazonokhoz társítottak a tervezők.

Ha viszont inkább a sportosabb stílust szeretjük, akkor a sokpántos, nyakbakötős fazont válasszuk, ami jól tart, de emellett hihetetlenül dögös is.

A nyár másik nagy dobása a sikkes nagymama-fürdőruha lesz, abszolút modern köntösbe bújtatva. A lágy vonalak, az itt is megjelenő díszítés és a szikrázó színek teszik ezeket a darabokat nőiessé és szexivé.

Jellegzetességük, hogy míg szemből egyrészesnek, addig hátulról bikininek tűnnek.

Napozáshoz nem érdemes ilyenbe bújni, hiszen sokat takar a testből, viszont úszáshoz, aktívan töltött vízparti naphoz, vagy egy medencés partihoz szuper viselet. Kombinálhatjuk őket hosszú, vagy mini szoknyával, de akár sorttal, vagy farmernadrággal is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?