SIKK

Új bugyiőrület! Nagyidivat a legnagyobb sikk

Úgy látszik, lejárt a tangakorszak. Az új divat a kényelmes, sokat takaró nagyibugyi, amelyik nem utolsósorban jóval egészségesebb, mint az egy szál pántból álló tanga. A kutatások szerint ráadásul a férfiaknak is bejön!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A tanga hosszú évtizedekig vezette a népszerűségi listákat, ám úgy tűnik, kezd leáldozni a népszerűsége. Amerikai piaci felmérések szerint tavaly 7 százalékkal kevesebbet értékesítettek belőle, míg a nagyobb felületen takaró, sportos, fiús szabású, vagy éppen nagymamáink divatját idéző darabokból 17 százalékkal több talált gazdára. Egyre több nő gondolja ugyanis úgy, hogy semmilyen szépségideál kedvéért nem fog egy szál pántocskában feszengeni, inkább a kényelmesebb, nagyobb felületen takaró, épp ezért a nem egészen tökéletes alakon is jól álló darabokra szavaz. Ráadásul a sokat takaró fehérneműk egészségesebbek is, mint a néhány pántból álló tangák.

Meglepő módon azonban az derült ki, hogy a férfiak számára sem visszataszítóak a konzervatívabb bugyik: legtöbbjüknek kifejezetten tetszenek az új darabok. Már csak azért is, mert ha egy nő kényelmesen érzi magát abban, amit visel, akkor ellenállhatatlan - sokkal inkább, mintha egy falatnyi tangában feszengene.

És hogy mihez érdemes ilyen bugyit viselni? A nagyon feszes, testhezálló ruhák, például a hófehér, szűk farmer, a vékony anyagú, feszes ceruza- vagy miniszoknya kivételével tulajdonképpen bármihez. A feszes ruhákon ugyanis átüthet a bugyi körvonala, ami nem igazán szép látvány. Ha azonban a szoknyád vagy a nadrágod kicsit bővebb, máris kiváló kiegészítője lehet ez a divatos fehérnemű. És természetesen a szexis hálóing alá is kiváló viselet!

A nagyibugyi is lehet olyan szexis, mint a tanga!

A fiús szabású darabok kényelmesek, ezekben igazán fesztelenül érezheted magad.

A hófehér, sokat takaró fehérnemű kifejezetten szűzies hatást kelt.

A magas derekú bugyi nemcsak a modellek tökéletesen lapos hasán áll jól, a kicsit domborúbb idomokat is szépen formálja.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?