SIKK

Õsszel visszatér az ikonikus farmerdivat, a nők többsége bajban lesz

Nyáron a nők igazán merészen megmutatják a bájaikat, ennek a trendnek pedig egyenes következménye a régi-új farmerfazon. Csak legyen bátorságod viselni!

Elegáns vagy laza, szűk vagy bő, hosszú vagy rövidebb? Az elmúlt években igencsak menő lett a magasított derekú farmer, de idén ősszel megint nagyot változik a divat. Már az üzletek polcán találod ismét a csípőnadrágot. Homokóra vagy körte testalkattal azonban nem árt vigyázni, legyen önkritikád. Mutatunk néhány megoldást, hogy lehetsz egy ilyen nadrágban igazán csinos.

1. Sejtelmes

Férfi szemnek csalogató, ha kivillan kicsit a hasad, mégis egy csinos színes zakóval sejtelmessé teszed az alakod.

2. Kortalan

Nem számít a korod, csak az alkatod! Fiatalít, ha a farmerhez vidám színű felsőt és hozzávaló cipőt, táskát választasz.

3.Bohókás

Egészítsd ki a szetted kalappal, emlékezve a nyári melegre, szeptemberben még simán hordhatod a csípőfarmert szandival, de ehhez igazán arányos testalkat szükséges.

4.Szexi

Tökéletes, ez a farmer, ha fiatalos vagy. Ki a hassal, lássák csak a férfiak, nincs is szexisebb, ha vékony vagy és formás.

5. Sportos

Tornacipővel és egy laza kardigánnal sportos leszel a farmerben, de ne feledd, bajban lehetsz, ha a csípőd erősebb a kelleténél, hiszen, így nem segít rajtad a magas sarkú cipő!

6. Egyszerű

Kissé fiús csípőre igen jól áll a „csípőnaci” akkor is megkockáztathatod, ha esetleg pár kiló felcsúszott a hasadra. Laza nem túl szűk hosszabb felsővel ezt még tudod egyensúlyozni. Jól fog állni hozzá egy bokacsizma, kis sarokkal, hosszítani fogja a lábad.

7. Laza

Figyelj az arányokra, ha belenézel a tükörbe, hiszen még övet is viselhetsz a farmeredhez, ha tűsarkúval viseled, nem kell, hogy a farmered teljesen hosszú legyen.

 

És ezeket olvastad már?