SIKK

Õrület, mit tetováltatnak újabban az arcukra a nők

Iszonyatosan szexivé teszi a nőt a szinte észrevehetetlen varrott minta. A férfiak nagyon oda vannak érte, pedig sokszor rá sem jönnek, miről is van szó!

A szem a lélek tükre? Úgy érzed, valami nem tökéletes rajta,  nem szépen keretezi a szemöldököd? Segít a szálas tetoválás. Egyre kedveltebb ez az eljárás a nők körében. Mutatjuk, miről is van szó.

Hangsúlyozd ki arcodat ezzel a fantasztikus a természetes hatást keltő szemöldök tetoválással. Keretet ad a szemednek. Ha nem vagy elégedett a sajátoddal, vagy esetleg ritka, nem elég sűrű, akkor ez a neked való megoldás. A tetoválás célja nem a túlzott erőteljes  műtetoválás, sokkal inkább a szépség kihangsúlyozása.

Hogyan készül a Microblading tetoválás?

Egy apró kis kézi műszer segítségével a saját szemöldököd alá rajzolják be a szálakat. Vékony vonalakat húznak, így összeadódnak a természetes szemöldököddel a festett szálak.  A színt a szemöldöködhöz választhatod, csodálatosan dús hatást kölcsönöz.  Nagyjából 3 óra alatt készül el a tetoválás és 4-6 éven keresztül megmarad. A gyógyulási idő nagyjából 3-5 hét. Megéri, csoda szép a végeredmény!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

És ezeket olvastad már?