SIKK

Robban a fürdőruha bomba: Jönnek a duci bikinik

Dögös, szexi és divatos fazonokat mutatunk, melyben plusz kilókkal lehetsz igazi bombázó.
  • Szerző: Ripost

A nyár, a napsütés, a vízpart mindenkinek jár! Igen, annak is, aki esetleg inkább rejtegetné a testét, és nem elégedett vele. Távolinak tűnik a strandolás, de az a jó hír, hogy még épp időben vagy - időben ahhoz is, hogy formába lendítsd magad, és ahhoz is, hogy idén túlsúllyal és plusz kilókkal együtt is elfogadd magad, akárcsak egy igazi bombázó!

1. Teljesen egyszerű és letisztult fazonok

Szépen hangsúlyozzák a megfelelő területeket! Ha a bugyi pántja vékony és kissé magasabbra húzod, akkor pedig optikailag karcsúsítja a látvány a derekad és hosszabbá varázsolja a combod.

2. Pántok kavalkádja

Nagyon kedvez a telt alaknak a divat, mely idén is kitart: . Ezek a díszítések a megfelelő helyeken tudnak ápolni, takarni és karcsúsítani. Érdemes élned a lehetőséggel!

3. Fókuszban a dekoltázs

Kiemeli domborulataid szépségét, ha olyan dekoltázst választasz, mely magára vonzza a tekintetet. Szépen fogsz barnulni, és minden férfit megbabonáz majd a látvány.

4. A gömbölyű szép!

Ha akad rajtad felesleg, de alkatod különösen formás, popsid pedig gömbölyű, akkor ne tétovázz, hanem mutasd meg ezt! Kim Kardashian egy egész birodalmat épített kerek és telt feneke köré - élvezd ki, hogy a férfiak is rendkívül vonzónak tartják ezt.

5. Hangsúly a bugyin!

Akkor sem kell elcsüggedned, ha inkább a sportosabb és szégyenlősebb nők közé tartozol. A magasított derekú alsó részek ugyanis idén is divatosak lesznek, neked pedig lehetőséged van rá, hogy izgalmas színkombinációkkal tedd ötletessé és egyedivé az összeállításod.

6. Tökéletes stílus

És íme a nagyszerű példa arra, hogyan találkozik egymással a magas derék és a pántok kavalkádja: karcsúsít, szexivé és egyedivé tesz ez a fazon!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?