SIKK

Ragyogó lépések

A sárga a divat új őrülete! Ebben az évben újra visszatér a sárga a színek közé, és nem csak ruhákban, hanem cipőkben és kiegészítőkben is.
címkék:

Ha nyár, akkor meleg és végtelen napsütés! Költöztesd be a nyári napsugarakat gardróbodba isKazar 2017-es tavaszi/nyári kollekciójának legragyogóbb darabjaival! A sárga szín idén minden fazonban megjelenik, így Te is könnyedén meg fogod találni a stílusodhoz leginkább illő darabot.

A szezon legütősebb darabjait a sárga és fekete mozaikminta teszi különlegessé, mely megtöri az elegáns cipők szigorúságát, és vagányságot csempész minden outfitbe. Egyszerű, de annál nagyszerűbb darabok között is válogathatsz, melyeket a vibráló sárga szín tesz frissé és igazán trendivé. Nincs olyan szett, amit egy ilyen gyönyörű cipellő ne tudna feldobni, ráadásul viselőjének is plusz önbizalmat kölcsönöz. Idén tavasszal a ’90-es évek divatja is visszaköszön szögletes sarkú magas sarkúk és platform talpú szandálok formájában, természetesen tündöklő nap színben!

A héten ráadásul igazán érdemes lesz ellátogatnod a Kazar ALLEE földszintjén vagy a Váci utca 28. alatt található üzletébe, ugyanis április 6-9. között -20% kedvezménnyel vásárolhatsz Kazar cipőt a GLAMOUR-napok keretében! A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az áprilisi GLAMOUR magazinban a GLAMOUR-kuponfüzetben.

címkék:
És ezeket olvastad már?