SIKK

Nők, akik bátran vállalják a korukat. Így néznek ki a nagyik a kifutón

Ki mondta, hogy csak húszéves és ránctalan hölgyek sétálhatnak végig a világ leghíresebb kifutóin és szerepelhetnek címlapokon? A világ legidősebb modelljei bebizonyították, hogy a szépség teljesen kortalan, és a mai nőknek igenis van még, mit tanulniuk!
  • Szerző: Ripost

Alicia Borras 1965-ben nyerte el a Miss Spanyolország címet,

és gyakorlatilag azóta hivatásos modellként dolgozik. Bár a korát gondosan titkolja, de ősz hajszálait és ráncait is büszkén viseli.

Spanyolországban Alicia a mai napig szerepel a legnagyobb divatlapok címlapján, hisz eleganciája teljesen kortalan és lenyűgöző.

 

Carmen Dell’Orefice 1931. június 3-án született, idén tölti be a 85. életévét.

A világ egyik legidősebb modelljeként tartják számon és már a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a neve. Csodálatos fotóit bámulattal csodálják mindenhol a világon.

Sandra Sayner Mrs. Missouri szépségverseny egyik győztese és

61 évesen döntött úgy, hogy modellkedni kezd!

87 éves a világ legidősebb modellje, Daphne Selfe,

aki állítja, soha nem botoxoltatná magát, és úgy érzi, hosszú ősz haja a legnagyobb szépsége. Daphne 1949-ben kezdett el a kifutókon szerepelni, és a mai napig Jean Paul Gaultier egyik kedvenc modellje.

Ezen a videón számtalan csodás képet gyűjtöttek össze, melyek egyértelműen bizonyítják: a szépség teljesen kortalan.

 

A 68 éves Linda Rodin nemcsak modellként találta meg a számítását, de hosszú évek óta stylistként is dolgozik.

Linda állítja, a legtöbb szépségtrükköt még az édesanyjától tanulta, akinek legfőképpen azt a tanácsát fogadta meg, hogy soha nem lép ki rúzs nélkül az utcára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?