SIKK

Nincs otthon hajcsavaró? Göndörítsd a hajad sokkal egyszerűbben!

Te sem tudod megállni a buborékos fólia pukkasztgatását? Nos, ez a csomagolóanyag nem csak erre, és persze arra jó, hogy megvédje a törékeny tárgyakat. Hajcsavaróként is remekül beválik!
  • Szerző: Ripost

Ha nincs otthon hajcsavaród, vagy arra vágysz, hogy a hagyományos csavarónál hajkímélőbb megoldást találj a vágyott hullámok létrehozására, próbáld ki a pufifóliát. Egyszerűen vágj akkora darabokat a buborékos fóliából, amekkorákat kisebb hengerré csavarhatsz. Készítsd belőle hengert, tekerd körbe a nedves hajtincseiddel, majd a két végét rögzítsd egymáshoz egy hajgumival. Ismételd meg ezt annyi fóliadarabbal és annyi tinccsel, amennyivel csak szeretnéd.

Hagyd a hajad pár órán keresztül száradni, de akár egy egész éjszakát is eltölthetsz a csavarókban. Persze kifogástalan kényelemre ne számíts, olyan hajcsavarót még nem találtak fel, amelyik ne nyomná a fejed, ha ráfekszel.

Ha megszáradt a hajad, szedd ki a csavarókat, és máris készen vannak a fantasztikus hullámok, amelyet egy kis fésüléssel valóságos hollywoodi frizurává alakíthatsz. Dana Burke, aki az Allure magazin divatriportereként kipróbálta a trükköt, azt mondja, hogy a hullámok egészen másfajták lettek, mint azok, amelyeket eddig sütővassal állított elő. Ennek ellenére az alvás kényelmetlensége miatt nem rendszeresítené szépségrutinjában a pufifóliát.

Forrás: Allure

És ezeket olvastad már?