Létrehozva: 2018.10.27.

Nanushka elárulta legfőbb titkát, sokan meglepődnek a mai napon

A világhírû divattervezõ, Sándor Szandra, azaz Nanushka nagyvonalú show-ja zárja a 2018-as Budapest Fashion Weeket. Ennek apropóján adott ma délelõtt exkluzív interjút lapunknak.

Sándor Szandra, a Nanushka márka megalapítója és kreatív igazgatója a Budapest belvárosában lévő elegáns üzletben fogadta stábunkat.

Odabent amerikai színvonalú az elegancia, letisztult környezetben sorakoznak a kiakasztott és az összehajtogatott ruhák. Találunk is néhány nevezetes darabot, amit biztosan viselt már híres ember, és méghozzá nem is magyar... Annak idején, amikor először hallottunk arról a sajtóban, hogy Nanushka bukkant fel a hollywoodi sztárokon, ez az egész óriási szenzációnak számított. De mára bőven megszokhattuk a jelenséget, hisz azóta

Emma Watson, Dua Lipa, Charlize Theron, Taylor Swift, Angelina Jolie, Uma Thurman és Jennifer Lawrence is eldicsekedett választásával a neten.

 

- A kívülállók sehogy sem értik, mindez minként lehetséges. Hogy találnak rá a világsztárok épp a Nanushkára, amikor annyiféle minőségi holmit lehet találni a neten?

- Ez valójában nem az én érdemem, hiszen külön stáb foglalkozik a marketinggel, többek közt Amerikában is. A csapatba tartozók  stylistokkal egyeztetnek, ők azok, akik közvetítenek az adott híresség és a cég közt. De ezekről én már sokszor nem is tudok, hisz lehetetlenség mindenre figyelni. A konkrét információ, mely szerint egy sztár ténylegesen viselte valamelyik holminkat, később, az Instagramon látható. Gyakran magam is elcsodálkozom, hogy milyen nagy nevek csapnak le a cuccainkra, és természetesen mindig nagyon örülök. Janet Jackson és Uma Thurman boldoggá tett, Jodi Fosterre pedig, aki hamarosan Nanushka szettben látható egy komoly lap címlapján, nagyon büszke vagyok. 

- Ki az, akit szívesen felöltöztetne?

- Hmmm... Cate Blanchettet! Az ő személyisége és művészi teljesítménye nagyon megfogott, maximálisan tudok vele azonosulni. Izgalmas feladat lenne vele dolgozni, talán egyszer ez is valóra válik.

- Van-e kedvenc divattervezője? Vagy esetleg olyan személy, aki inspirálta önt?

- Talán Maryam Nassir Zadeh, aki maga is saját márkás divatcéget alapított.

- Jellemezné a saját stílusát, milyenek az ön ruhái?

- Kényelmesek, ez az első számú szempont. Mivel egy nőnek rengeteg mindent el kell végeznie egy átlagos nap során, fontos, hogy kellemesen érezze magát az öltözékében. Nálunk minden ruha állítható, pántos, kötős vagy csatos, a hátrész pedig igazítható. Szintén a kényelmet szolgálja ruháink anyagminősége, miközben arra is törekszünk, hogy minden darab, ami tőlünk kikerül, tartós legyen, és több szezonon keresztül szolgáljon.

- Rengeteg energiát és időt, az egész életét áldozta a tervezésre, a divatra, az üzletre. 36 évesen nem gondolkodik még családalapításon?

- Dehogynem! Vőlegényemmel, Baldaszti Péterrel - aki egyébként a Nanushka ügyvezető igazgatója - abszolút egyetértünk abban, hogy a következő nagy ügy az életünkben egy kisbaba lesz.

Ehhez azonban némiképp tehermentesíteni kell magamat a cég ügyeivel kapcsolatban, már el is kezdtük a csapatbővítést. Nem egyszerű, mert nehezen engedek el olyan feladatokat, amelyeken alapkérdések múlnak, de muszáj kompromisszumot kötnöm magammal. Kisbabát szeretnék, és ez végül mindent felülír.

- Most, hogy ennyit utazgat, vajon mi lenne az, amit ruhái mellett szívesen megmutatna belőlünk, magyarokból, Magyarországból a világnak?

- Budapestet, gyönyörű fővárosunkat! Hiszen ez egy csoda! Csak imádni lehet!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók

SIKK

Azt hitted, aranyból csak ékszer készül? Íme 10 kozmetikum arannyal

SIKK

Lelepleztük a stylistok vörös szőnyeges titkait: nincs többé divatbaki, ha te is betartod őket

SIKK

Justin Bieber Nanushka kabátban feszített a Super Bowlon

SIKK

Moss hajat fordítva, eszméletlen lesz a hatás