SIKK

Nanushka beveszi a francia divatfővárost

A magyar divatmárka több sikeres New York-i bemutató után pénteken a párizsi divathéten prezentálta a 2020-as tavasz-nyári kollekcióját. A francia fővárosban először volt látható a Nanushka női és férfi vonala, ami jövő év első felében kerül majd az üzletekbe.
  • Szerző: Ripost

A Nanushka "Come As You Are" nevet viselő 2020-as tavasz-nyári kollekciója az igazi bohém minimalista személyiséget, a kifinomult, de a konvenciókhoz nem ragaszkodó szabad lelket testesíti meg. Az új kollekció továbbra is a könnyed nomád életstílus előtt tiszteleg, de bátran nyúl egyedi, merész részletekhez.

A 'Come As You Are' olyan személyiség képét tükrözi, aki nyíltan vállalja sebezhetőségét, és a legnagyobb természetességgel viseli apróbb hibáit és tökéletlenségeit.

Ez a fajta őszinteség a ruháknál is visszaköszön. A mai értékek mentén újragondolt klasszikus vonalak jól illeszkednek az olyan jellegzetes Nanushka darabokhoz, mint a blézerek, a galléros pólók és a pulóverek, amelyek mindegyikénél nagy hangsúlyt kaptak a méretek és az arányok. A dzsekik praktikus zsebekkel és retro kapucnikkal, a kényelmet és a funkcionalítást szem előtt tartva újultak meg.

Az absztrakt Nanushka minták újraértelmezésével összetéveszthetetlen ruhadarabok születtek. A pamut darabokon megjelenő kék árnyalatok a délutáni nyári égbolt hangulatát idézik, míg a neon zebra, a Le Coq és a batik minták a fantázia világát kiszélesítve jelenítik meg a szabad élet utáni vágyat és az apró dolgokban rejlő lázadást. A neutrális színek mint a világos lila, a menta, a fehér és a krémszín finom átmenetet biztosítanak az olyan klasszikus ruhadaraboknak mint az Oxford cipő vagy a rövid ujjú ing.

Az égetett narancs, a mogyoró és a batikolt barna érzéki eklektikával itatja át a finom nyári stílust.

A nadrágok és a kötött darabok új méretekkel és arányokkal születtek újjá. A klasszikus vonalak könnyedebbé váltak, és biztonságot, melegséget sugallva adnak különös élt és eleganciát a nyáresti ruhatárnak. Az égetett narancs színű vegán bőrből készült újdonságok érett játékosságot közvetítenek, míg a klasszikus outwear formák egyenes vonalvezetése könnyed hatást kelt a rövid blézerek, a bomber dzsekik, és a sportos gyapjúkabátok esetében is.

Az újdonságként bevezetett tónusos patchwork anyagok lezserséget sugároznak, a gyöngyökkel díszített zsinór övek pedig tovább hangsúlyozzák a férfi és a női kollekciók közötti kapcsolatot. Az évszak új színei a világosbarna, a melanzs, a világoskék, valamint a zöld különböző variációi egyaránt közel állnak a Nanushka nőhöz és férfihoz, akik bátran kísérletezve, ugyanakkor könnyedséget sugározva kutatják a dolgok mélyebb értelmét.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?