SIKK

Mutasd a tested, megmondjuk, milyen farmer áll jól

A farmer alapdarab minden nő ruhatárában. A tökéletes formát azonban nagyon nehéz megtalálni, mert a divat nem mindig passzol az alakodhoz.
  • Szerző: Z.B.

Egy tökéletes farmerre mindenkinek szüksége van. Ezt azonban szinte lehetetlen megtalálni, mert vagy nagyon hosszú, vagy itt-ott buggyos, vagy éppen alig tudod belepréselni magad és kényelmetlen. Minden női alak teljesen más. Így nem várhatjuk el, hogy minden nadrág pontosan ugyanúgy álljon mindenkinek. Találd meg a megfelelő stílust a segítségünkkel!

1. Ha kicsit szélesebb a csípőd, de rövidek a lábaid, az egyenes fazon illik hozzád, amely nem teljesen hosszú, hanem a bokádig, vagy a vádlidig ér. Így meghosszabbíthatod a combjaidat!

2. A trapéznadrág azoknak a legmegfelelőbb, akiknek szintén szélesebb a csípőjük. A formának köszönhetően egyensúlyba hozhatod a csípődet és a combodat, amik optikailag kisebbnek fognak látszani.

3. A egyenes szárú nadrág akkor állhat jól, ha széles a vállad. Ez a forma hosszú lábakat varázsol, kecses és légies leszel.

4. A teljesen streccs, répa forma azoknak való, akik teljesen meg szeretnék mutatni a lábukat. Ugyanis itt nincs titok, minden izom vagy hurka meglátszódik. Ha vékonyabb vagy szinte bármivel hordhatod, ha kicsit gömbölydedebb, akkor érdemes úgy alkalmaznod, mintha leggings lenne és egy hosszabb felsővel vagy csizmával  kombinálnod. Így nem raksz ki mindent a kirakatba, és csinos leszel.

5. Ha a hasadon akad némi úszógumi és nem szereted, ha a normál gombos nadrág szorít, és kidomborodnak a hurkák, akkor válassz felül gumis verziót, mely ápol és eltakar, és még kényelmes is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?