SIKK

Minden, amit egy alfahímnek tudnia kell a legfontosabb férfiholmiról

Az ing a férfias és stílusos megjelenés alapdarabja. De agyonvágja az öltözetet, ha nem a megfelelőt választod. Összeszedtünk hát a legfontosabb tudnivalókat, hogy még véletlenül se nyúlj mellé.
  • Szerző: Ripost

2017-ben már nem menő a bő szabású, túlságosan lezser férfiing. Tiltólistán van a pálmafás minta és a túlvariált gallér is.

Ami férfiing fronton most nagyon megy: visszafogott, tompa színek, lehetőleg minták nélkül, illetve a test vonalát minél inkább követő, karcsúsított fazon. 

Az ingvásárlás szabályai:

1. Amikor az inget felpróbáljuk vásárlás előtt, feltétlenül tűrjük be a nadrágba. Csak így lehet észrevenni, ha nem jó a méret vagy a fazon.

2. Az ing vállvarrása pontosan a vállcsont környékén legyen. Akár beljebb kerül, akár túllóg, vizuálisan levágja a vállat.

3. Nagy melegben is csak olyan inget szabad kitűrve hordani, amelyiknek az alja nem ér az intimterület alá. Aránytalanul megnöveli a felsőtestet, míg a lábakat a valóságosnál rövidebbnek mutatja.

4. Az ingekkel alapvetően a vállakat hangsúlyozzuk. Ezért érdemes olyan darabot választani, amely nem túl bő derékvonalon. Rendkívül előnytelen, ha buggyosodik az anyag.

 

Az ingviselés szabályai:

1. Érdemes a rövid ujjú helyett felhajtott, hosszú ujjú inget hordani. Ezt valahogy imádják a nők.

2. A legomboló gallérú ing gallérját tényleg le kell gombolni!

3. Fontos, hogy az ing kövesse a test vonalát, ezért egy-két óránként érdemes átigazítani a derékrészt a mosdóban.

4. Sose feledkezzünk meg arról, hogy ha egy pólót és egy inget viselő férfi közül kell választani, akkor a nők szinte mindig az ingesre szavaznak.

5. A feltűnő motívumok nagyon nem mennek. Apró minták, finom csíkok viszont simán jöhetnek!

6. A rikító szín különösen bántó lehet férfiingen. Kellemetlen a szemnek, ráadásul az izzadság is sokkal gyorsabban meglátszik rajta.

7. A stílusos ingnek nincs zsebe. Ha valakinek zsebre van szüksége, használja e célból a zakóját.

8. Aki attól tart, hogy erősen izzadni fog a nap során, inkább vegyen pólót vagy trikót az ing alá - akár 35 fokos kánikulában is. Tényleg felfogja az izzadságot és így nem tapad az ing anyaga a verejtékező testre.

9. A rövid ujjú ing kevésbé elegáns, mégis könnyen belátható, hogy nyáron megkerülhetetlen. De azért csajozáshoz nem a legjobb ötlet.

10. Fontos a szín! A fehér-bézs-mélykék palettáról bármelyik árnyalat nyerő lehet.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?