SIKK

Kiderült, eddig rosszul vetted fel a melltartót

Egy áruházi címkéről derült ki egy nő számára, hogy korábban mindig rosszul vette fel a melltartóját. Nagy kár lenne, ha te is így járnál! Mutatjuk is a zseniális trükköt!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy Brittany Packnett nevű amerikai hölgy nemrég egy címkét talált az újonnan vásárolt melltartóján – ez a használati utasítás mindent felülírt, amit korábban a melltartóviselésről gondolt. Megmutatjuk, mi állt rajta. Íme a melltartó felvételének tuti sorrendje:

Először is kapcsold össze magadon a melltartót, ügyelj, hogy a külső kapcsot használd. Rendezd el benne a melleidet, majd pedig a vállpántját kéthavonta igazítsd utána, nehogy laza legyen.

Ez a címke valóságos lavinát indított el az interneten, rengetegen vallották be, hogy tulajdonképpen egész addigi életükben rosszul vették fel a melltartót.

Amikor azonban a sajtó megkereste a különös címkével ellátott melltartó gyártója, a ThirdLove tervezőjét, fény derült a miértekre. Ra'el Cohen divattervező szerint ugyanis a legtöbb nő túl nagy méretű melltartót választ. Ha viszont olyan melltartót veszel, ahol a külső kapcsot kell használnod, biztos, hogy jó a méret – így ugyanis akkor is van választásod, amikor már egy kicsit megnyúlt az anyag. Ilyenkor jönnek ugyanis a képbe a beljebb levő kapcsok. Vagyis egyszerűen tovább tart a melltartó, mint ha egyből a belső kapcsokkal indítanál.

Na de miért kell hátul bekapcsolni, miért nem lehet elöl, és aztán megfordítani, Cohen szerint ennek nincs túl nagy jelentősége, akinek ez a kényelmes, elöl is bekapcsolhatja a melltartót. Ilyenkor azonban nem árt vigyázni, hogy tényleg minden a helyére kerüljön, ne csússzon el egyik oldalra sem a cicifix, illetve a benn levő merevítés. A vállpántot viszont tényleg nem árt kéthavonta utánaigazítani, mert egy idő után az is megnyúlhat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?