SIKK

Istennők divatja! Eszüket vesztik ettől a pasik

A maxiruha a nyár nagy divatja - a nők valósággal istennőnek látszanak benne, ha megfelelő kiegészítőkkel párosítják. Ráadásul azoknak sem kell lemondaniuk erről a nyári divatról, akik szívesebben járnak nadrágban!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A maxiruha a tavasz-nyári szezon legsokoldalúbb darabja, sőt, egy pulóverrel vagy kiskabáttal még ősszel is használhatod majd. Arra viszont nem árt odafigyelned, mivel párosítod, nehogy zsákként lógjon rajtad, vagy egyszerűen elvessz benne.

A maxiruha elsősorban a magas, vékony lányoknak áll jól, ők szinte bármivel felvehetik. A kicsit alacsonyabbaknak sem kell azonban elkeseredniük: egy szép tűsarkúval rajtuk is tetszetős a maxiruha. Arra vigyázz, hogy ne bokánál érjen véget, mert úgy "kettévágja", és tovább rövidíti a lábadat. De az sem jó, ha a földön húzod, a legszebb az, ha egyszerűen a lábfejednél ér véget a ruha.

A ducibb lányoknak a mell alatt szabott ruhák állnak jól, ezek elrejtik a pocakot is,  a nagyon vékony lányoknak pedig a kicsit testre szabottabb, mintás darabok.

A hosszú ujjú, virágos maxiruha a tavaszi napok slágere lehet.

Nagy divat a combtól lefelé átlátszó ruha is. Egy ilyen lenge, áttetsző darab remek választás egy meleg, nyári napra.

A tűsarkú cipő magasabbnak mutat, így nem kell attól tartanod, hogy a hosszú ruha "összenyom". Így igazi királynő lehetsz!

A nadrágos lányoknak sem kell lemondaniuk a maxiruháról, nekik a nadrágos overall az igazán jó választás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?