SIKK

Íme, a CR7, a Ronaldo-alsó: Ezt szeretné minden nő lerántani a fociistenről!

A Ronaldo-alsó úgy feszül a testre, mint semmi a világon! Egy ilyen dögös alsónemûben nemcsak a focipályán lehet sikeres a férfi!
  • Szerző: Ripost

Érthető, hogy a világ egyik legjobban fizetett játékosa luxus körülmények közt él, de Ronaldo nem fotelében hátradőlve élvezi az összefocizott milliókat. Szabadidejében jól menő vállalkozásait fejleszti, így folyamatosan gyarapítja egyébként sem kicsi vagyonát. Mind közül legsikeresebb talán a férfi fehérneműket gyártó cége, a CR7.

Nem nehéz kitalálni, mit takar a cég rövid mozaikneve - mely egyúttal a fehérnemű márkájaként is fut a piacon. CR: Cristiano Ronaldo, 7: ez a sztárfocista mezének száma. A CR7 telitalálatos ötletnek bizonyult, kivételesen nagy forgalmat alsónadrágokból bonyolít a cég. Ami könnyen érthető, hiszen a fociisten saját testével reklámozza a termékeit, és hát... ezeken az alsókon nem éppen Ronaldo focitudása miatt akad meg a női tekintet.

1. Az alsók egy része magasított csípőrésszel készül, hogy a legutóbbi divat szerint a márkanévvel együtt kilátszódjon a nadrágból.

2. Kimondottan sportos életvitel mellett tökéletes választás. Az alsó szépen felfeszül az idomokra, nem akadályozza a testet a mozgásban.

3. Ha jobban megfigyeled, a CR7 kollekció minden egyes darabja különös figyelmet fordít az intim-területen futó varrásokra - igencsak huncut módon emelve ki a férfibüszkeséget. Nézd csak!

4. Íme, egy másik vonalvezetés!

5. Az alábbi modell épp a foci Eb előtt került piacra. A reklámkampányra készült fotón látható, hogy Ronaldo a francia nemzeti lobogó színeivel fújatta le álomtestét. Úgy tűnik, gondolati síkon nagyon erősen készült a rá váró meccsekre. Más kérdés, hogy a pályán nem jött be minden számítása...

6. Persze egy eredeti Ronaldo alsó lazításhoz, pihenéshez is kiváló választás.

7. És igen! A CR7 fecskefazonban is kapható!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?