SIKK

Így lehetsz szuperdögös a munkahelyen

Nehéz dolgunk van, ha szeretnénk nőiesek, elegánsak lenni a munkahelyen, de azért a kényelem sem utolsó szempont. De ha tudjuk, hogy mit mivel kombináljunk, máris egyszerûbb a helyzet.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Nem kell teljesen felújítanunk a ruhatárunkat, elég, ha összeillő darabokat veszünk ki a szekrényből. Mutatunk néhány szettet, amivel biztosan bombasikerünk lesz a hétköznapokban!

A klasszikus farmerhez viselhetünk inget, és egy nőies, karcsúsított blézert. A legjobb, ha magassarkút választunk ehhez a szetthez, mert nyújtja az alakot, remek tartást biztosít, és feszessé varázsolja a combokat és a popsit.

Ha inkább a szoknyaszeretők táborába tartozunk, akkor egyáltalán nem lesz nehéz dolgunk. Ezt a ruhadarabot ugyanis hordhatjuk magas- és lapos sarkú cipővel is. Kombinálható egy egyszerű atlétával vagy blúzzal, de blézer is trendivé varázsolja az összeállítást.

Igazán laza és mégis divatos viselet az overall is, ami anyagának köszönhetően nagyon kényelmes, mégis tökéletesen megállja a helyét a munkahelyi viselet kategóriában. Nem kihívó, de nagyon szexi. Sokat takar, mégis mindent megmutat, így érdemes körültekintően választani. Ügyeljünk, hogy az alkatunknak megfelelő stílus mellett döntsünk a vásárlásnál.

Újra divatba jönnek az állatmintás ruhadarabok, így igazán sikkesek lehetünk egy kígyóbőr mintás nadrágban, magassarkúval és egy egyszerű fehér blúzzal. Idén beszerezhetünk egy pasztellszínű hosszított blézert is, mert egész évben viselhetjük, de talán még jövőre is trendi lesz. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?