SIKK

Így készülj a melegre, jön a nyár legizgatóbb ruhája

Lassan beköszönt a tavasz, de a nagy divatházak már a nyárra készülnek. Egyre több nő gondolkodik azon, milyen bikinit válasszon magának a nyaraláshoz, csakhogy ez még nem elég, strandruha is kell. Íme, a legszexibb darabok.
címkék:

Ezzel azonban még nem készültünk fel mindenre, ha igazán divatosak szeretnénk lenni, vegyünk hozzá egy menő strandruhát is. A tökéletes vízparti öltözékhez egy ilyen ruha is hozzátartozik, amelyben elmehetünk fagyizni, lángosozni, palacsintázni, esetleg koktélozni. Ezeknek a daraboknak színben vagy stílusban menniük kell a fürdőruhánkhoz, és ami még fontos, hogy az egész szettünk, a kalapunk, kendőnk esetleg a papucsunk is összhangban legyen.

Ezek a ruhák könnyű, lenge és általában áttetsző anyagból készülnek, gyakran erős mintákkal, díszítésekkel, és leginkább egy bő, hosszú kaftánhoz hasonlítanak. Ez a legkényelmesebb vízparti viselet, ráadásul minden alkatú hölgynek jól áll. Viselhetjük akár egyberészes fürdőruhával vagy bikinivel is, a lényeg, hogy egy vagy két számmal nagyobbat válasszunk, hogy biztosan ne feszüljön és szépen fodrozódjon a part menti szélben.

1. Akár egy nyaralás esti sétájának kelléke is lehet ez a különleges fazon. Tuti befutó a nyáron!

2. Ebben a strandruciban kényelmesen elmehetsz ebédelni. Csak kapd fel a bikinire.

3. Mediterrán vidékre mész nyaralni, vidd el ezt a ruhát magaddal a tengerpartra!

4. Ne hagyd ki az idei év nagy slágerét, hordj lilát a strandon is!

5. Vadítóan szexi és színes lehetsz ebben a ruhában, egzotikus külsőt kölcsönöz mindenkinek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?