SIKK

Így hordhatod a fehér cuccaidat egész évben

A fehérben olyan lehetsz, mint a vattacukor, légiesebbé válhatsz! Rajtad áll, hogy szûziesen, visszafogottan, elegánsan, vagy szexisen viseled. Az év minden napján választhatod, hordj fehéret fehérrel a hétköznapokon! Mutatunk néhány ötletet.
címkék:

A fehér ugyanolyan Jolly Joker a divatban, mint a fekete. Soha nem megy ki a divatból. Évről-évre megihleti a tervezőket, hiszen időtlen eleganciával rendelkezik. Bátran viselheted sportossal az elegánsat, nőiessel a férfias fazont. Egész évben hordhatod. Kiegészítőnek választhatsz hozzá bármilyen más színt is. Megmutatjuk, hogyan tudsz fehérben frissességet varázsolni a mindennapokba.  

1. Fehér hosszú szoknya garbóval és télikabáttal remek választás a hétköznapokban. Dobd fel a szetted egy kis ezüst táskával és egy fekete csizmával!

2. Viselj háromnegyedes fehér szövetnadrágot, hozzá fekete cipőt, fehér pulóvert, alatta fekete  garbót. Harmonizáld a feketét a fehérrel.

3. Ha szűk, fehér mintás a ruhád, válassz hozzá egy fehér, lenge, bőujjú kabátot, és színben illő cipőt. Játssz a formákkal!

4. A fehér nadrágkosztümmel nem nyúlhatsz mellé! Kapj fel hozzá egy napszemüveget és egy szandált. Persze ez inkább a tavasz viselete!

5. Farmerhez egy fehér kötött pulóver, kabát és táska. Mindennapi ügyek intézéséhez nem is kell több! 

6. Csupa-csupa fehér! De megtörheted a divatos rózsaszínnel vagy pirossal is.

7. Bármilyen kényelmes cuccot is hordasz, ha csak a nadrágod fehér, már az megváltoztatja a stílusodat! A hagyományos farmer helyett kapd fel néha az egyenes szabású fehér nacidat!

8. Teljesen fehér szetted lehet sportosan elegáns, tuti nyerő leszel benne, viseld tornacipővel, máris vagányabb, kicsit fiúsabb leszel a nőies cuccban.

9. Anyagában mintás szoknya egy bő pulcsival, és egy lapossarkú cipővel. Nőies, mégis kényelmes viselet.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?