SIKK

Hihetetlen, ez a két szín lett együtt a divat! Szexi lesz tőle minden nő

Ki ne figyelne fel erre a két színre? Külön-külön is vadítók, szexik, romantikusak és fiatalosak, hát még együttesen. Bolondítsd meg az őszt, és a férfiakat, viseld együtt őket!

Nem lepődj meg, hogy ősszel is divat a rózsaszín és a piros kombinációja. Vigyél egy kis színt a szürkülő őszbe és a hétköznapokba. Ez a két szín igazán csajossá, nőiessé, romantikussá, szexivé tesz, feldobja az őszi hangulatot, segít, hogy ne ragadj bele a rosszkedvbe! Mutatunk néhány párosítást, hátha te is kedvet kapsz ehhez a színharmóniához.

1. A szűk vadnarancs szoknya és a laza blúz fiatalos, egyben elegáns viselet, mégis felforr majd a férfiak vére, ha meglátnak benne!

2. Ha elég bátor vagy ehhez a nőies, nem mindennapi piros nadrághoz, akkor a hozzá illő svájcisapka igazán feldobja a szetted. Mindehhez izgalmas választás a rózsaszín csíkos, megkötős blúz.

3. Ne hagyd ki a sportos változatot sem, vigyél vidámságot az őszbe!

4. Mini műbőrszoknya, pulcsi kombó? Laza lehetsz benne, fontos, hogy a táskád színe is illeszkedjen a szettedhez.

5.Egyenes vonalú rózsaszínű nadrág, klasszikus szabású garbóval elegánssá tesz. A feltűnés így is elkerülhetetlen.

6. Kényelmes variáció egy pulcsi, és a lenge virágos szoknya. Szuper megoldás egy laza napsütötte őszi délutánra.

7. Teljesen hétköznapi, ha farmerhez veszel fel egy rózsaszín pulcsit, de ha mindezt megvadítod egy piros sállal, és még a rúzsod is hozzá hangolod, akkor egészen biztosan kiemelkedsz a szürke őszi tömegből.

És ezeket olvastad már?