SIKK

Ez a szoknya illik a legjobban az alakodhoz! Így válassz!

Minden női test más, így a ruhák sem állnak ugyanúgy mindenkin. Ez nem jelenti azt, hogy egyesek nem hordhatnak szoknyát vagy akár farmernadrágot, csak tudni kell, hogy pontosan melyik fazon illik az alakodhoz.
  • Szerző: Z.B.

Az alakod alapvetően meghatározza, hogy milyen ruhákat vehetsz fel, mi áll igazán jól. Bármennyire is tetszik egy kis felső, vagy egy szűk nadrág, amit például a barátnődön láttál lehet, hogy neked egyáltalán nem előnyös. A szoknyákkal pedig különösen körültekintően kell bánni!

Válaszd ki, hogy milyen az alakod!

A. Szögletes

Érdemes olyan szoknyát választanod, ami derék vonalban kezdődik, és enyhén rakott. Ettől szélesebbnek tűnik a csípőd. Nyugodtan lehet térd feletti, hangsúlyozd a vékony, kecses lábaidat.

B. Széles váll, keskeny csípő

A sima "A" vonalú szoknya ajánlott, ami ellensúlyozza a szélesebb vállaidat. Egy övvel felhívhatod a figyelmet a vékony derekadra.

C. A váll és a csípő egyforma széles

Homokóra alakot varázsolhatsz magadnak, ha testhez simuló fazont választasz, ami hosszabb és a térdeidnél szűkebb.

D. Körte

Számodra a harangszoknya a legelőnyösebb. A popsidra kicsit rásimul, de az alja könnyedén eláll a a combodtól. Így azt a testrészt takarja, amit kell, és azt hangsúlyozza, ami a legelőnyösebb.

 

E. Homokóra

Szintén az "A" vonalú szoknya a legjobb választás, mert harmonizálja a vállad és a csípőd közötti különbséget.

Tulajdonképpen szerencsés alkat vagy, mert szinte mindent felvehetsz.

F. Alma

Teljesen egyenes szoknya hangsúlyozza legjobban az alakodat. Érdemes a derekvonalig felhúzni, így látszólag jobban közelít az alakod a homokorma formához.

G. Rombusz

Megnyújthatod az alakod, ha hosszabb, egyenes vonalú fazont választasz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?