SIKK

Ez a ruhadarab nem hiányozhat nyáron a szekrényedből!

Ha szeretnénk felújítani a ruhatárunkat, érdemes parkolópályára tenni az egyszínû ruhadarabokat, és vidám, színes, mintás ruhákkal beszerezni.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Hamarosan itt a nyár, nem kell vastag farmerbe bújtatnunk lábainkat, jöhetnek a lenge, csajos és elegáns rucik. Idén továbbra is hódítanak majd a sűrű-, vagy éppen a hatalmas mintás szoknyák, blúzok, ruhák, vagy overallok.

Válasszunk elegáns, fodros ruhát, igazi tavaszi színekkel, ami a cseresznyevirágzást idézi. Egy vékony övvel kihangsúlyozzuk alakunkat. Ha ilyen sűrűmintás ruhát viselünk, csak kevés kiegészítővel kombináljuk, vagy egyáltalán ne vegyünk fel ékszert, mert a ruha önmagában is igazi dísz.

Szintén nagy trend marad az apróvirágos ruha is, amit szinte minden színben, és mindenféle virágmintával találhatunk a boltokban. Szellős, laza és hihetetlenül kényelmes. Hordhatjuk elegáns cipővel, de akár sportcipővel is.

A mértéktelen szőnyegminta a 2017-es trend egyik fő irányvonala. A sokszínű, változatos minta minden darabban visszaköszön a cipőktől a kiegészítőkig.

A követendő elv: minél színesebb, annál jobb. Bátran vegyünk aztékmintás ruhákat és szoknyákat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?