SIKK

Ez a nyár nagy divatja. Õrülten szexi és kényelmes

Vissza a természethez! Ez az idei nyár jelszava. Könnyû, virágos anyagok, természetesen, szabadon hullámzó hosszú szoknyák. Ha ebben belibbensz valahová, minden tekintetet magadra vonzol. A kedvedre is pozitíven hat. Felszabadult és boldog leszel, ha ilyenben jársz.

Idén közel került a természethez a divat. Virágok nyílnak a textíliákon. Az anyagok hosszan omlanak le, és szabadon lebegnek a test körül. A legjobb benne, hogy minden alakra és bármely korosztálynak előnyös.

Minden a szabadságról, boldogságról és a természetességről szól.

A nap színei

Az aranyló nap és az izzó fehér fény sugárzik ebből az összeállításból. A szoknya olyan könnyű, hogy a legkisebb szellő is felkapja. A csipkés, fehér blúznál nehéz lenne nőiesebbet találni találni.

Fény és árnyék

Újdonság az idei szabásban, hogy a bokáig érő szoknyarész magasan fel van hasítva, és így minden fuvallatra önálló életre kelhet.

 

Míg az eleje felsőrész zártabb, hátul teljesen nyitott, pántok fogják össze.

Sávos szoknya

A különleges szabású fehér blúz elegánssá változtatja az otthonos, kedves, réteg-mintás szoknyát. A fonott kalap pedig hangsúlyossá teszi a megjelenést. Itt is a természetesség és a felszabadult öröm a cél.

Nyáresti, alkalmi maxi ruha

A zárt cipő és a könnyű bizsu teszi alkalmivá a következő összeállítást.

Nincs kétség: piros is, virágos is, ez a szerelmes nők viselete.

Levélmintás maxi ruha

Ha a virágokkal nem vagy barátságban, válaszd a levélmintás modellt. Ez is tud mindent, amire a hódításhoz szükséged lesz.

Ducibbaknak hosszú ujjal

Zavar a mély kivágás, vagy kényelmetlenül érzed magad, ha kilátszik a karod? Akkor lágy, könnyű anyagból készült, hosszú ujjú fazont keress. Szépnek, légiesnek érzed majd magad benne, és ez hatni fog a mozgásodra. Ne csodálkozz, hogy rajongó pillantásokat vetnek rád, akik csak meglátnak.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?