SIKK

Ez a nadrágfazon lesz 2018 mindent elsöprő divatújdonsága!

Hihetetlen, de mégis igaz! A tervezők a 90-es évek elejére nyúltak most vissza és a legkülönfélébb anyagokkal hozzák kapcsolatba a harangszárú nadrágot! Mutatjuk az új trendet!
  • Szerző: F. E.

A 70-es évek trapézőrülete után a harangszár indult el hódító útjára, hogy kiemelje a nők kecses lábát és vékony derekat varázsoljon.

Amire érdemes odafigyelni: alacsonyabb termetűek kizárólag magas sarkúval hordják, mivel optikailag összenyomhatja az alakot. Azonban minden testformához akad egy kis trükk, amivel ezt ellensúlyozni lehet.

1. Hétköznapi lezserség

A hosszú fazon magasabb termetűeknek ajánlott, ha picit vastagabb a combod, akkor egy hosszabb kabát segítségével megmarad a légies hatás.

2. Francia elegancia

A bársony mindig lenyűgöző hatást kelt. Ennél a fazonnál a betűrt felső lesz a nyerő kombináció.

3. Bohókásan nőies

A rojtok tökéletesen feldobják ezt a különleges szabású darabot, mely minden alkaton jól mutat.

4. Bájos és lenyűgöző

A különleges hímzéssel ellátott blúz és a svájcisapka igazi egyetemi hangulatot csempész a szettbe.

5. Retrókavalkád

Magas szárú derékfazon, dúsan bővülő harangszár és a csíkos felső egyértelműen a retró hatást erősíti. A cipellő kulcsfontosságú ennél a fazonnál: itt a minél feltűnőbb elve érvényesül!

6. Romantika a 90-es években

Igazi 90-es évek elejét idéző összeállítás, melyet a fodros kivágások tesznek még különlegesebbé!

Lapozz a folytatáshoz!


7. Tavaszi varázs

Pasztellszínekben is bűbájosan mutat a hosszú szárú szivarnadrág, mely tökéletesen szexi homokóra alakot kölcsönöz.

8. Provence-i romantika

A lenvászon blúz és a csajos top elragadóan nőiessé teszi a szettet. Egy nagyobb kalappal csak még jobban fokozható a hatás!

9. Igéző Kelet

A horgolt és hímzésekkel ellátott darabot a gyöngyökkel díszített tunika szerű mellény emeli ki. Igazán megkapó darab a különleges alkalmakra.

10. A lehengerlő macskanő

Kicsit boszis, de annál inkább csajosabb ez a magabiztos nőiséget sugárzó darab a vastag sarkú fűzős cipővel és a szőrmés sállal.

11. Csak vidáman

A vastag bő pulcsival még jobban kiemelheted a lábak filigrán vonalát. A kis fekete magassarkúval lesz tökéletes az öltözék!

12. Talpig farmerban

Ez az összeállítás abszolút a teljes retró jegyében készült, kizárólag magassarkúval hordd és nem árt, ha picit kilóg a cipő orra a nadrág szára alól.

13. Légiesen vagány

Ez fémjelzi a stílus alaphangulatát, hiszen kell egyfajta belevalóság és kecsesség, hogy magabiztosan hordd ezt a fazont. Reméljük, sikerült kedvet csinálni hozzá!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?