SIKK

Ez a minta lesz a 2017-es divat nagy kedvence

A nyár a színekről és a szabadságról szól. A hatalmas vízparti bulik és jó baráti társaság a maradandó szép emlékek alapjai. Ilyenkor a divat is egész más arcát mutatja, mint az év többi részében.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Nyáron a divat színesebb, vidámabb és bevállalósabb. Ne féljünk hatalmas mintás, vagy feliratos felsőket hordani, mert igazán trendiek lehetünk viselésükkel.

Az egyik nagy kedvence a divattervezőknek a zászlós minta. Általában az amerikai vagy az angol zászlót használják díszítésként, de nyugodtan választhatunk bármilyen mást is. Ezzel biztosan nyert ügyünk lesz.

Idén megjelennek az extravagáns felsők is, amik könyv vagy éppen festmény hatását keltik. Színesek és vidámak, és üzenhetünk a külvilágnak az éppen aktuális hangulatunkról. Fontos, ha angol feliratú pólót választunk, hogy tudjuk, mit jelent a rányomott szöveg. Mégiscsak egész nap rajtunk van.

A strasszok és a szegecsek is nagyon kedveltek lesznek. Találhatunk majd a kirakatokban hatalmas virág-, száj-, flamingó- vagy rúzsmintákat, amik színesebbnél színesebb flitterekkel lesznek kirakva. Kombinálhatjuk őket sima farmerrel, vagy miniszoknyával, de más sűrűmintás alsóval inkább ne, mert az már rontaná az összhatást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?